Aina mukava tulla

Larsmon
Lähetyskoti

Larsmon Lähetyskoti palvelee leiri,-kurssi,- elämys- ja majoituskäytössä. Lähetyskoti tarjoaa myös majoitusta ryhmille edullisesti eri kokoisissa huoneissa. Lähetyskodilla on mahdollista järjestää häitä ja muita yksityisiäkin juhlia. uutuutena Savusauna.

Haluatko tulla hetkeksi nauttimaan Lähetyskodin rauhasta. Talkoolaisia tarvittaisiin ajoittain siivus ym. hommiin. Jos sinua kiinnostaa hyvä seura, niin ole yhteydessä!

Lähetyskoti on loistava juhlapaikka! 
Kyselyt 0400 562088

Yhteistyössä:

 

Changemakers koulutus nuorille 18-30 vuotiaille.

Kv. EE koulutus, johon tulee opettajia Australiassa, USAsta, Suomesta, Romaniasta ja Indonesiasta.
Noin 35 nuorta pääsee osallistumaan.
Paikkana Larsmon lähetyskoti tosi kauniilla paikalla, meren lähellä, järven rannassa. Aika: 8.7.-4.8.

Voi tulla jo 6.7. tai 7.7. saa majoituksen Helsingistä XEE kouluttajien luona. Sitten yhteis bussikyyti 8.7. Larsmoon (Kokkolan ja Pietarsaaren välissä).

Ei tarvi olla XEE/EE kokemusta, mutta olisi hyvä olla kiinnostusta ja kutsumusta Jumalan työhön ja evankeliumin työhön. Tästa koulutuksesta saa huippueväät tulevaisuuteen.

Ei sido mihinkään, mutta tarjotaan henkilökohtaista jatkovalmennusta ja rohkaistaan osallistumaan vuodeksi oman maan XEE työhön, tai aloittamaan sitä.

Tässä verkkosivut:
www.eechangemakers.org

Alakouluikäisille lapsille (2009–2014 syntyneet) suunnattu kesäleiri pidetään Larsmon lähetyskodilla 30.6.-3.7.2021. Leiri alkaa torstaina ilmoittautumisella klo 10-11 välillä ja päättyy sunnuntaina klo 14 alkavaan leirijuhlaan (muutokset mahdollisia).

Huom! Leirille otetaan lapset ilmoittautumisjärjestyksessä. Kokkolan helluntaiseurakunta pidättää oikeuden perua leirin tai tehdä muutoksia leirijärjestelyihin ja osallistujamäärään, jos yleisessä koronatilanteessa tapahtuu muutoksia.

Lisätietoa ja ilmoittautuminen seurakuntamme sivulta.
https://kokkolanhelluntaiseurakunta.fi/tapahtumat/hauskis-kesaleirit/

Leirit

Lähetyskodin tiloja vuokrataan leirikäyttöön. Eri järjestöt, seurakunnat ja yhteisöt ovat tervetulleita vuokraamaan vaikka koko taloa.

Saunaillat

Nauti ystäviesi kanssa lähetyskodin erinomaisesta saunasta ja uintimahdollisuuksista järven rannalla.
SAVUSAUNA VALMISTUU VUODEN 2021  ALUSTA

Majoittuminen

Lähetyskodille sopii isompikin ryhmä majoittujia, kun tarvitset edullista majoittumista lähellä Kokkolaa. Majoitusta myös komennusmiehille.

Ajankohtaiset videot