Lähetyskodin tiloja vuokrataan leirikäyttöön. Eri järjestöt, seurakunnat ja yhteisöt ovat tervetulleita vuokraamaan vaikka koko taloa.

Lähetyskotia vuokrataan kristillisessä hengessä erilaisille järjestöille, seurakunnille, seuroille ja pienryhmille leiritys, päivävierailuja, kokouksia tai yöpymistä varten.

Yöpyminen on mahdollista 15 huoneessa, joiden majoituskapasiteetti on noin 36 vuoteella. Suuremmille ryhmille on mahdollisuus yhteismajoitukseen, jolloin kapasiteettia on lähes 70 henkilölle. Huoneet ovat vanhoja, mutta asiallisia. Saliin mahtuu noin 90 henkilöä. Käytössä on lisäksi rantasauna ja hyvä, ruopattu uimaranta sekä grillikatos rannalla.

Luonnonkauniit maisemat ja vesireitit avaavat elämysmatkailullekin mahtavat puitteet ja kesäloman viettoon Lähetyskoti sopii erinomaisesti. Lähetyskodissa voidaan järjestää tapahtumia myös talvella. Talvileirit, avantouinnit ja hiihtoretket järven jäällä ovatkin olleet suosittuja.

Alueella on varattu mahdollisuus asuntovaunupaikoitukseen. Lähimpiin kauppoihin on lyhyt matka. Kokkolan ja Pietarsaaren kaupungit sijaitsevat vain vartin automatkan päässä.

Suositellemme lukemaan Lähetyskodin perustajan ja lähetyspioneerin, Anna-Liisa Mattssonin elämänkerran; Näkymättömän lähettiläs; Anna-Liisa Mattssonin elämä, Asta Tillander, AIKA OY, WSOY, Juva 1996