Larsmon
Lähetyskoti


Päivän Sana:

Haluatko tulla hetkeksi nauttimaan Lähetyskodin rauhasta?

Majoitusasioissa soita 0400562088

Ajankohtaista

Mutta naisille enkeli sanoi: Älkää te pelätkö. Minä tiedän, että te etsitte ristiinnaulittua Jeesusta. Ei hän ole täällä, sillä hän on noussut ylös, niin kuin hän itse sanoi. (Matt. 28:5-6)

Riemullista Pääsiäistä!

Larsmon Lähetyskoti palvelee leiri-, kurssi- ja majoituskäytössä. Lähetyskoti tarjoaa edullista majoitusta ryhmille erikokoisissa huoneissa. Lähetyskodilla on mahdollista järjestää häitä ja muita yksityisiäkin juhlia. Uutuutena  savusauna.

Larsmo’s Mission Home offers facilities for camps, courses and events. The Mission Home offers groups affordable accommodation in rooms of various sizes. It is possible to organize weddings and other private parties at the Mission Home. A smoke sauna is new.

Lähetyskodin historia suomeksi ja englanniksi

Tässä on lähetyskodin historiaa Powerpoint esityksenä Suomeksi.

https://www.lahetyskoti.fi/wp-content/uploads/2022/09/Mattsson.pptx

Here is the history of the mission home as a Powerpoint presentation in English.

https://www.lahetyskoti.fi/wp-content/uploads/2022/09/Mattsson-ENGLISH.pptx

Fifteen-leiri 2024

Pohjanmaan Fifteen-leiri Larsmon lähetyskodilla 6. – 14.6.2024.

Katso: Ilmoittautuminen leirille

Leirit

Lähetyskodin tiloja vuokrataan leirikäyttöön. Eri järjestöt, seurakunnat ja yhteisöt ovat tervetulleita vuokraamaan vaikka koko taloa.

Saunaillat

Nauti ystäviesi kanssa lähetyskodin erinomaisesta saunasta ja uintimahdollisuuksista järven rannalla. Uutuutena nyt myös savusauna

Majoitus

Lähetyskodille sopii isompikin ryhmä majoittujia, kun tarvitset edullista majoittumista lähellä Kokkolaa. Majoitusta myös komennusmiehille.

Juhlat

Lähetyskoti on loistava juhlapaikka!
Kyselyt 0400 562088

Lähetyskodin sali

Lähetyskodin ruokasali

Tule talkoisiin

Talkooapua tarvittaisiin ajoittain remontti-, siivous- ja puutarhatalkoisiin. Jos sinua kiinnostaa hyvä seura, niin ole yhteydessä!

Yhteistyössä: